den 3. oktober 2022
Copyright 2003-2022

   Brugernavn:
 
   Kodeord:
 
 
Registreret Dell Partner

  Hvilke Løsninger kan PROFUNDIS kan tilbyde dig

PROFUNDIS kan løse en række forskellige opgaver på IT–området.
For at vi kan finde den rette løsning, som passer til dig må først bede dig om at vælg en af nedenstående 2 områder.


For overskuelighedens skyld, har vi samlet vores kompetencer i 5 kerneydelser, som du kan læse mere om nedenfor.

INTERNET
Vedligeholdelse handler om at sikre, at virksomhedens netværk fungerer optimalt. PROFUNDIS sørger for, at netværket i din virksomhed fungerer bedst muligt.

Når det gælder vedligeholdelse, tilbyder PROFUNDIS 2 unikke løsninger, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov.Vedligeholdelse:
Man oplever nemt mindre indkøringsproblemer i den første tid efter, at der er blevet etableret et netværk i en virksomhed. Som en garanti for din virksomhed og som en service for brugerne af netværket, tilbyder PROFUNDIS
 bullet 5 gratis klip (værdi DKK. 2450) til vedligeholdelse af alt, hvad vi selv har sat op/installeret hos virksomheden.
OBS: PROFUNDIS yder ikke support på anvendelsen af programmer.

Netværk passer ikke bare sig selv. Ligesom fx biler, skal netværket løbende tjekkes for at sikre, at det fungerer, som det skal. Derfor kan PROFUNDIS tilbyde
 bullet Vedligeholdelse af eksisterende netværk.
Eksisterende netværk kan være sat op/installeret af andre end PROFUNDIS. Men vi kan løbende undersøge netværket for fejl og eventuelt optimere det. Det sker på baggrund af en individuel vurdering hos den enkelte virksomhed. Vurderingen garanterer, at vedligeholdelsen ikke omfatter mere end nødvendigt. Med andre ord, betaler din virksomhed ikke for mere end I får. Den individuelle vurdering sikrer også, at din virksomhed får konsulentbistand, der kan konkurrere på både pris og kvalitet.

Vil du have flere oplysninger?
 bullet Kontakt os